← Tornar

Impulso Solar participa al Fòrum Gastronòmic Girona

Notícies

El Fòrum Gastronòmic Girona es va celebrar del 13 al 15 de març de 2022, coincidint amb la celebració del 15è aniversari de l’arribada a la ciutat d’aquest esdeveniment del sector culinari.

En aquesta edició hi van participar més de 120 expositors que han ocupat els 7.000 m2 de zona d’exposició. Impulso Solar no es va voler perdre l’oportunitat d’estar present en una de les trobades més importants del sector de la gastronomia i la restauració promovent energia renovable pel sector Horeca .

Durant tres intensos dies vàrem fer pedagogia de l’autoconsum, carregadors elèctrics i tipologies de plaques solars. Gràcies a l’experiència i els coneixements tècnics, legals i mediambientals que tenim també vàrem poder explicar com treballem en els nostres projectes: Projectes claus en mà

Un cop finalitzada la fira, hem pogut fer un balanç de l’interès de cellers, empreses variades del sector, alimentació i hotels de la província en la seva sensibilitat per les renovables i alhora en l’estalvi energètic en els seus negocis. També hem recollit propostes de visitants per implementar energia solar fotovoltaica a les seves residències particulars.

També voldríem manifestar la nostra satisfacció de rebre la visita de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, Jordi Puigneró i Ferrer, vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Teresa Jorda, consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats, Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, Coralí Cunyat, directora de la Fira de Girona, Jami Matamala, senador al Senat espanyol i director general Incatis, empresa organitzadora del Fòrum Gastronòmic  Girona, i Albert Labastida, director del Fòrum Gastronòmic Girona.

forum gastronomic girona laura borras