Smart solar grid

Comparteix la teva bona energia

La transformació més important de les xarxes elèctriques

La generació distribuïda suposa una revolució en el model energètic. Fins al dia d'avui la generació elèctrica es realitzava en grans instal·lacions (nuclears, carbó, hidràuliques ...) propietat de grans empreses. Aquesta energia es transportava en xarxes de transport i distribució (propietat també de grans empreses) fins als usuaris finals, que pagaven el servei que se'ls prestava sense jugar cap paper més que el de mer espectador.

Però l'energia solar permet generar qualsevol quantitat d'energia en qualsevol lloc. Això suposa un canvi de paradigma que implicarà una transformació de les xarxes elèctriques i, el més important... la incorporació dels ciutadans i les comunitats energètiques com a nous agents en el mercat elèctric.

El futur de l’energia solar

El futur de l’energia solar

T’apropem al futur de l’energia solar i t’ensenyem a compartir l’energia que produeixes.

Comunitats energètiques

Comunitats energètiques

Un polígon, una urbanització, un bloc de pisos o, simplement, la comunitat que formeu tu i els teus veïns: creem i gestionem la comunitat energética més convenient per a tu i el teu entorn.

Xarxes intel·ligents

Xarxes intel·ligents

Xarxes que optimitzen les generacions i els consums que hi estan connectades. Xarxes que integren energies renovables, grups electrògens o la xarxa tradicional. Aïllades o interconnectades. En tenim experiència i et podem ajudar a crear la teva.

Benvinguts a la Quarta Revolució Industrial.
Ens hi acompanyes?

VULL MÉS INFORMACIÓ